Carnaval en bouwen

TipoTango
Carnaval dit jaar in het teken van BOUWEN
Bouw Scala Kardinaal de Jongweg
Oproep lappen en weckpotten
Voortuitblik maart tot en met mei, 24-25 mei 18e Tango Festival Eindhoven
Lampegat ‘s Carnaval dit jaar in het teken van BOUWEN

Dj Isaac gaat ons weer op onnavolgbare wijze tango laten dansen in combinatie met Carnavaleske stoere doortimmerde walsjes. Verkleden hoeft niet, het bouwvolk is gewend om te gaan met alle rangen en standen. Dus als koninginnen, prinsen, kardinalen of ander volk Vorstendom Scala wil bezoeken: iedereen is welkom, als ‘t lampke maor brandt !

Bouw Scala Kardinaal de Jongweg bekijk de plek >>

We zijn op weg en geïnspireerd aan het klussen. Aantal basisvoorzieningen moeten nog worden afgerond maar we zijn al begonnen met schilderen, timmeren & verfraaien en natuurlijk poetsen. ‘t Wordt dus elke dag mooier. Er zijn al dansers komen kijken en een flink aantal klust al volop mee. Er is voor álles hulp nodig. Op vrijdagavond tijdens tangocafe kun je een van de vrijwilligers aanspreken als je hier vragen over hebt. Je kunt ook op vrijdag om 10:00 of zaterdag om 10:00 naar de nieuwe dansplek komen.

Oproep lappen en weckpotten. Voor het design van de diverse plafonds zijn we op zoek naar weckpotten voor de lamp die Leo maakt en lappen stof voor het plafondontwerp van Mini. Alle maten weckflessen zijn goed, hoog, laag, smal, breed, enz… voor de lappen zijn er brandveiligheid restricties. We zoeken natuurlijke stoffen en warme kleuren, veel kunststoffen gaan druppen bij brand, die kunnen we niet gebruiken! Probeer met een aansteker of de stof gaat smelten. De maat voor de lappen stof is 130 x 70.
Voortuitblik maart tot en met mei

We hopen tijdens Tweede Paasdag eieren te gaan zoeken op onze nieuwe dansplek. In ieder geval organiseren we een paaslunch en een extra lange milonga met Dj El Bachar uit Duitsland, waar we dan ook zijn. Je kunt je al inschrijven voor de Paaslunch Tweede Paasdag 13:00 (€ 15,00 inclusief milonga) mail Karen >> (aantal plaatsen beperkt).
24-25 mei 18e Tango Festival Eindhoven Het programma is rond en 4dtango.nl >> is al actief.

Volgende nieuwsbrief meer info
Be Sociable, Share!