zaterdag 1 sep
21:00 - 03:00

Trio Tangata & djNettie


Jacqueline Edeling – Bandoneón
Een expert op het gebied van balg -instrumenten. Jacqueline speelt bijna ieder balg instrument in iedere denkbare stijl. Een definitieve keuze voor tango heeft voor een complete toewijding voor de bandoneón gezorgt. Zij treedt op in bekende concertzalen , zowel in Nederland , als daarbuiten, solo en met verschillende orkesten , operaprojecten, alsook in enkele professionele tango groepen. Jacqueline speelt en arrangeert muziek in Fuego Latino en heeft haar eigen solo theater show.


Margreet Markerink – Piano, composities, arrangeren
Na haar klassieke studie aan het conservatorium specialiseerde zij zich in het componeren arrangeren en uitvoeren van Argentijnse Tangomuziek onder de supervisie van welbekende pianist/componist Gustavo Beytelmann en bandoneonist/pianist Carel Kraayenhof op het Rotterdamse Conservatorium. Geïnspireerd door verschillende muzikale stijlen (van klassiek tot jazz en Balkan muziek) zijn haar composities origineel zonder het tango gevoel te verliezen. Naast haar spelen in Trio Tangata en Tango Dorado heeft ze veel samengewerkt met tangozangers, zoals José Rivero. Zij won in 2008 de nationale “choclo” compositieprijs voor nieuwe tangodansmuziek met 5 eigen composities


Suze Stiphout – Contrabas
Suze Stiphout studeerde klassiek contrabas aan het koninklijk conservatorium in Den Haag. Na haar klassieke studie heeft ze zich verdiept in jazz, latin, tango en Arabische muziek. Ze is vaste vervanger bij TrioTangata en daarnaast speelt ze in verschillende formaties waaronder tango quintet Arrastre, de theatervoorstelling Vlieg, Bustan en the Sentimentalists.

Be Sociable, Share!