dinsdag 31 dec
17:00 - 21:00

diner-dansant Sylvester

Een diner voor en door tangueras, max 40 couverts, á € 25,-
Omdat Scala geen ‘kook’keuken heeft moeten de voorbereidingen thuis gebeuren. We hebben een 5 gangen menu samengesteld en gezocht naar gerechten die lauw en koud ook heerlijk zijn. Voor elke gang zoekt de ‘hoofdkok’ assistent koks en mensen die helpen met mise-en-place en uitserveren.
Het is leuk als je komt met een voorstel maar wij kunnen je vast ook inspireren. We bereiden ons voor op een culinair diner met een goed afgestemd menu en budget. Lekker eten is goed voor de sfeer én voor interessante ontmoetingen!

Als je bij inschrijving aangeeft of je meehelpt met; koken; Scala inrichten voor het diner; uitvoeren mise-en-place; of uitserveren; dan bieden wij je een passende korting aan! Inschrijven voor het diner@5 kan ín Scala of per e-mail >>.

MENU:

Voorgerecht koks Wil & Reina
Rundercarpaccio met een klassieke dressing
Gestoofde Peel-peer met kruidnagel en vers gemalen peper, geitenkaasmousse en honing

Soep Trio koks Ingrid & Bart
Romige courgettesoep met dolce latte, rode paprikasoep met limoen en een broodje

Hoofdgerecht koks Michael, Frank, Jan & Jacqueline
Geroosterde kip
Geroosterde varkenshaas
Gestoomde wilde zalm
Notenpastei

Aardappel- rijst en pastagerechten koks Wilfred, Frank & Anne
Aardappelkrieltjes met doperwten en pesto vinaigrette
Wilde rijstsalade
Paccheri salade met tonijn

Groentegerechten & bijgerechten koks Mini, Robert jan, Petra, Karin, Marie jose
Pad­destoe­lenpastei met buffelyogurt
Kruidige worteltaart
Spinazietaart met pijnboompitten en geitenkaas
Witte groentesalade, witlof met appel, champignons en ei
Groene salade, brocollihoofd op stengel met zeezout en olijfolie
Rode bietensalade met groene saus
Cranberrycompote, frutta-mista, pittige tomatensaus

Nagerecht koks Ralph, Jacquelien & Marcel
• Citroen-lemoncurd-taart
Mini-kokos-bessen trifles
Garnering met vers fruit en een Belgisch bonbon

Kaasplank kok Rita
Trio kaasjes met een stukje vijgenbrood en gedroogde druiven uit Andalusië en een glaasje oude Port

Be Sociable, Share!