zaterdag 25 jan
zondag 26 jan

Mariano & Cosima

Zaterdag & zondag 12:00-17:00 Técnica para hombre – Técnica para mujeres – Tangoseminar
Manstyling / Ladystying, voor gevorderde dansers.
Inclusief heerlijke uitgebreide lunch € 105,- inschrijving zonder danspartner>>

Techniek voor leiders en voor volgers in twee aparte zalen, met momenten waarbij we samen met de hele groep oefenen in de grote zaal.

Met een goede technische basis kun je letterlijk met alle tangostijlen uit de voeten! In dit weekend verdiepen we ons in de connectie, stijl, gronding, muzikaliteit, dynamiek en persoonlijkheid van deze prachtige dans. Onder professionele begeleiding van tangodocenten Mariano en Cosima Diaz Campos, leer je deze technieken te doorgronden. De leiders en volgers worden apart gedoceerd, afwisselend van Mariano en Cosima. Hierin krijg je de kans ook van rol te wisselen. We doen oefeningen solo, waarin je je helemaal richt op het gevoel in jouw lichaam en je eigen muzikaliteit. Ook doen we oefeningen in duo’s, die je nog sensitiever maken voor de connectie in de dans.

Dit weekend is speciaal bedoeld voor gevorderde dansers. Het is een voordeel als je al eerder hebt deelgenomen aan de techniek weekends van M & C, want geen twee techniek seminars zijn gelijk! Ook nieuwkomers zijn van harte welkom om te komen proeven van de fijne tango technieken van Mariano & Cosima.

Zaterdag Special ‘Scala draait door!’ met djIsaac en een dansoptreden van Cosima & Mariano 21:00-02:00
Zondag milonga met djBart 17:00-22:00

FOTOGRAFIE: Elie L’Hoyest

Be Sociable, Share!