zondag 6 sep
13:00 - 17:00

hallo cultuur !

hallocultuur.nl >>

De gemeente Eindhoven organiseert op 6 september een speciale dag om het culturele seizoen te openen. Een groot aantal culturele instellingen is op die dag open voor publiek om te laten zien wat ze voor het nieuwe jaar in huis hebben.
Ook TipoTango doet weer mee, net als vorig jaar. Het PRteam is aanwezig om het publiek informatie te geven en een dansje aan te bieden. Nog leuker wordt het voor de bezoekers als ze in een echte salon terecht gaan komen. Zo’n danssalon maken wij niet met een klein clubje, daar hebben we jullie bij nodig en is Scala op deze zondag gratis toegankelijk voor iedereen!

Programma: Elk half uur is er een tango demo van enkele minuten door een koppel, daarna kan iedereen weer de vloer op om te dansen. Wij zoeken nog enkele ervaren tangodansers die als “taxidanser” iemand uit het publiek uitnodigen om een paar pasjes te wagen. In de kleine zaal worden beelden vertoond over hoe de tango is ontstaan in Buenos Aires, begin vorige eeuw. Muziek met djRonald 13:00-15:00 en tussen 15:00-17:00 djRobert Jan, rond 2 en 4 uur speelt Trio Tango Cómodo.

Be Sociable, Share!