vrijdag 11 mei
21:00 - 02:00

4D milonga djEl Fresco

djEl Fresco (Richard Frisart, Haarlem). Entree milonga, met concert Petite Roulotte, en performance van het festivalkoppel, Yailet & Julio, € 10,-
Max. 140 bezoekers, als je op tijd komt is er heb je zeker een plek! Wil je 100% zeker wil zijn van een plek kun je vooraf aan de bar een kaartje kopen.
Richard ‘El Fresco’ gaat samen met het publiek op een afwisselende, muzikale reis langs de sferen die de tango te bieden heeft. Hij houdt ervan om te spelen met de energie in de milonga. Dat doet hij inmiddels in binnen- en buitenland en dit jaar ook weer in Buenos Aires. Zijn vertrekpunt is de traditionele opbouw van de milonga en de klassiekers uit de gouden jaren, daar omheen is er plaats voor wat verrassingen en een scherp randje. Voor El Fresco zijn de eigen voorkeuren van de DJ van ondergeschikt belang, al heeft hij ze wel. “Maar mijn persoonlijke favorieten kan ik ook op een zolderkamertje draaien.” Het gaat hem om het plezier van de dansers en de flow op de dansvloer. “En natuurlijk is het dan leuk als mensen vragen naar dat ene nummer of die cortina”.

Be Sociable, Share!