zaterdag 12 mei
21:00 - 02:00

4D milonga djStefan OK

djStefan OK. Entree milonga, € 10,-
Rond middernacht een performance van de vier festival docenten samen.
Max. 140 bezoekers, als je op tijd komt is er heb je zeker een plek! Wil je 100% zeker wil zijn van een plek kun je vooraf aan de bar een kaartje kopen.

Stefan OK is een internationaal reizende Tango-DJ uit Halle (Duitsland). Hij draaide meer dan 150 keer in 14 landen, op 3 continenten. Sinds 2010 organiseert hij een wekelijkse Milonga in Halle en werd hij uitgenodigd bij vele nationale en internationale evenementen: Viva la Pepa Milonga in Buenos Aires (Argentinië), Tampere Tango Festival (Finland), Tango Alchemie Praag (Tsjechië), El Sabador de Hungria Budapest (Hongarije), O’Ceraciello Napels (Italië), Milonga Weekend Wenen (Oostenrijk) en vele andere.

Zijn stijl is energiek en tegelijkertijd subtiel. Hij kiest zijn tangonummers één voor één uit een groot maar zorgvuldig geselecteerd archief met tangomuziek. Tijdens de milonga werkt hij hard om de perfecte mengeling te bereiken uit ritmische, melodische, lieflijke en melancholieke tango’s, die de tangovloer zal doen “sudderen”.
Hij zorgt ervoor een goede basis van epoca de ora orkesten te bieden en de best mogelijke geluidskwaliteit.

Stefan OK werkt ook als organisator en artistiek directeur van het festival “Tango Tage Halle”, van “Bohnes Aires tango encounter” en van de “Remolino-Mattstedt Marathon”. Stefan OK is een blogger >>

Be Sociable, Share!