20 jaar 4D tango!

Feest in 2019, 20 jaar 4D tango in SCALA, 29 mei tot en met 2 juni
Op het verjaardagsfestival komen – en hier zijn we heel blij om – opnieuw Yailet Suarez & Julio Alvarez en het inspirerende en super vrolijke orkest Roulotte Tango, en gaan we kennismaken met het tangokoppel Tania Heer & René-Marie Meignan uit Frankrijk.

Een openingsworkshop inclusief milonga voor €20 en nog twee workshops á €10 want we vieren 20 jaar 4D tango.
Dansen tot in de late uurtjes in 5 milonga’s, in 2 ervan speelt Roulotte, met de dj’s Jimini, Isaac, David Xtango, Christoph, Bart. Tweemaal buitendansen met op vrijdagmiddag dj Robert Jan en op zaterdag Erdi, we hopen op goed weer!

Zondag 2 juni hebben we een gratis milonga/receptie met hopelijk veel bezoekers uit de tangogemeenschap om samen een glas champagne te drinken en herinneringen op te halen en te genieten van een heerlijk taartenbuffet >>, hartig en zoet, gebakken en meegebracht door de dansers. Dit willen we graag doen met mensen van het eerste uur, met alle dj’s die regelmatig draai(d)en op onze milonga’s, met (oud)docenten, dansers en alle vrijwilligers.

Zoek je een plek om te slapen? Sonja weet kamers in de buurt mail >> vertel haar welke dag je aankomt en welke dag je weer vertrekt, roken geen bezwaar of liever niet.Elke avond: hapjestafel tijdens de milonga
Elke dag: breng mee, koop en verkoop je vintage kleding en schoenen
30.5 Muy Bueno Mexican Food stall met 2 menu-opties €7 en €6
30.5 – 1.6 massage door Kyrah Human Move
31.5 – 1.6 Jetuelle.com, elegant & high-quality Tango shoes for women
31.5 – 1.6 jelena-d.nl, confortabele & (h)eerlijke danskleding m/v
31.5 Italiaans van Ralph en de tipo-crew & 1 drankje, € 12
1.6 Turks eten van Sahize & 1 drankje, € 12
Het 4D tango is in 2000 opgezet door Marijke Sleegers, Jan van Amelsvoort en Jacob van Kokswijk, in samenwerking met Birkit & Muzaffer (La Zapada) en Footloose.
4D tango – de naam naar het idee van Birkit – is na 20 jaar als concept nauwelijks veranderd en uitgegroeid tot een internationaal bekend festival.