4D tango festival 2020

Na ons jubileum van vorig jaar, 20 jaar 4D tango, organiseren we dit jaar het tango festival van donderdag 21 tot en met zondag 24 mei, in een nieuwe opzet.


We zijn heel blij om Tania & René-Marie weer in SCALA te hebben. Vorig jaar hebben we voortdurend genoten van hun manier van dansen.
El Cachivache, is na een aantal jaar terug in Eindhoven, deze keer voor ons tango festival. Wij ontvangen ze als oude vrienden!

Nieuw op het festival zijn de all-in dagpakketten op donderdag, vrijdag en zaterdag met een aantrekkelijke voorverkoopprijs:
2 workshops, diner met een drankje, concert / show en de milonga.
De workshops beginnen om 16:00 en eindigen om 20:15, in de pauze tussen 17:15-19:00 eten we samen en is er tijd om te oefenen/dansen.
Niveau: min.1 jaar tangodansen, max.16 paren per dag.
Inschrijven voor een dagpakket is na 14 mei € 10,- duurder!

Verder zijn er 2 inloopworkshops voor alle niveaus, de prijs is inclusief de milonga.
• vrijdag 22, 14:00 muzikaliteit met El Cachivache, € 28,-
• zondag 24, 15:30 dansen op Pugliese met Tania & René-Marie, €18,-
Als je hiervoor een partner zoekt vertel het ons, wij proberen te helpen!

Op zondag 24 mei, 14:00 is er een gratis beginnersworkshop met Sonja & Francis.

Zoek je een plek om te slapen? Sonja weet kamers in de buurt voor €20 p.p.p.d. mail Sonja >> vertel haar welke dag je aankomt en welke dag je weer vertrekt. En roken: geen bezwaar / liever niet ?

Speciaal gemaakt voor het 4D tango festival door sterkwerkbier – bierbrouwer sinds 1982 – Rooie Reiger (dubbel) & Zilver Reiger (tripel).
Elke avond hapjes tafel tijdens de milonga.
Elke dag, koop en verkoop je vintage kleding en schoenen.
Massage door Kyrah Human Move.

Het festival 4D tango is in 2000 opgezet door Marijke Sleegers, Jan van Amelsvoort en Jacob van Kokswijk, in samenwerking met Birkit & Muzaffer (La Zapada) en Footloose.