Duik diep in de Argentijnse Folklore

Op 3 vrijdagen laat BailarINA (Ina Greiner) ons kennis maken met Argentijnse Folklore.

De choreografieën van Folklore zijn eenvoudig en bieden ons dus een gemakkelijke manier om deze wonderlijke wereld binnen te treden … en vervolgens er dieper in te duiken. Het meest fascinerende is de intense verbinding, zelfs als, of juist omdat, we de ander alleen maar “aanraken” met onze ogen. De mogelijkheden voor persoonlijke expressie zijn immens als je ermee leert spelen. Maar pas op, je kunt verslaafd raken 😉

In drie workshops bouwen we een sterke basis op om van daaruit veel dieper te duiken. Je kunt losse workshops volgen, maar het is aan te raden om ze allemaal te volgen voor de volledige ervaring. Als je nog nooit Folklore hebt gedanst, wees dan niet bang om mee te doen. We zullen in het begin altijd wat basics doen en je dan meenemen in het opbouwen van een sterke band tussen dansers.
Je hebt geen partner nodig om mee te doen!

Over Ina
In 2016 ontdekte ze Folklore Argentino als haar tweede passie na Tango. Sindsdien heeft ze gereisd naar en geleerd van verschillende leraren in en rond Argentinië & Europa en speelt ze een belangrijke rol in het opbouwen van een Folklore gemeenschap in Keulen door lessen te geven en evenementen te organiseren en door altijd aanwezig te zijn als er folklore gaande is.

Vrijdag 19.15 – 20.15 | 6 okt + 3 nov + 1 dec
1 les: 15 €
3 lessen: 39 €

Registreer hier