28th of August 2022: Roberto Rizzo&Silvia Mezzasoma workshop and milonga with show

Op 28 augustus 2022 verwelkomt Tipo Tango in Scala Roberto Rizzo en Silvia Mezzasoma.
Dit fantastische danspaar zal vanaf 15.00 uur een 2 uur durende workshop geven.
In dit seminar zullen we werken aan het elegant en gegrond lopen in parallel en gekruist systeem en de diepe, subtiele en comfortabele verbinding met elkaar. Vanuit deze basis ontwijken we combinaties waar we giros gebruiken om goed de ruimte te gebruiken en de flow van de muziek te volgen.
Kosten van de workshop per persoon € 20,00, inschrijving per paar.
Inschrijving hier

Na de workshop begint om 17.00 uur tot 22.00 uur een milonga met een optreden van Roberto en Silvia.
Kosten milonga € 7,50

Prijs van de workshop inclusief milonga € 25,00

Roberto Rizzo is eigenaar en docent van Tangoschool Una Emocion in Culemborg, komt uit Napels. Als tiener was dansen zijn grootste passie. Die passie heeft hij, toen hij in 1989 naar Amsterdam kwam, verder ontwikkelt met Afrikaanse dans, 5 rythm dance en capoeira.
In 2003 kwam hij in aanraking met de tango en dat heeft hem het diepst geraakt. Hij ervaart de sterke kracht van de dans op allerlei niveaus. Het geeft hem plezier en laat hem groeien op persoonlijk niveau.
Het dansen is een grote bron van energie die hem in een andere dimensie brengt; de dimensie van verbondenheid met alles en het loslaten van dagelijkse bezigheden. Het ontwikkelen van deze dans helpt hem om zijn houding en het contact met zijn lichaam te verbeteren. 

Silvia Mezzasoma has a long standing background in rhythmic gymnastic, ballet, modern and contemporary dance. 
She discovered Argentine Tango in 2006 and immediately started an intensive learning path of the tango culture and its expressions fostered by world renown Argentinian teachers. 
Since 2009 she has been teaching tango across Europe and performing at competitions, milongas, festivals, theatres and TV movies.  Her structured and tailored teaching methodology, developed over more than 20 years, enables her students to achieve the beautifully elegant dance they are looking for.
More about Sylvia