Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

milonga dj Chimi-Churri

29 mei 2019 @ 21:00 - 01:00

Dj Chimi-Churri (Jimini Hignett) is van oorsprong Britse, maar heeft haar bijnaam verdiend als ‘picante’ DJ in de salons van Buenos Aires. (Chimi-Churri, voor wie het niet weet, is een hete sambal-achtige saus).
Zij heeft in Buenos Aires o.a. gedraaid in bekende salons als Canning, La Nacional, Las Malevas en in La Mandrilera, de milonga van Bruno & Rocio. Ook heeft zij gedraaid in veel andere milongas in en ver buiten de Argentijnse hoofdstad zoals op de ETI – een tangomarathon met 1.300 dansers variërend in leeftijd van 14 tot 84.
Chimi-Churri draait vooral klassieke tangos in de traditionele tandas met milongas en walsen ertussen, maar vindt het af en toe leuk om een ervaren danspubliek uit te dagen met een tanda van een hedendaags orkest, zoals Romantica Milonguera of Tango Bardo, dat aan de oude klassiekers een eigen interpretatie geeft.
Zij houdt van de uitdaging om zoveel mogelijk dansers op de vloer te krijgen, heeft niet de bedoeling obscuur of interessant te draaien; gewoon muziek waar je niet stil bij kunt blijven.

Gegevens

Datum:
29 mei 2019
Tijd:
21:00 - 01:00
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

SCALA
Kardinaal de Jongweg 75
5645EN Eindhoven, Nederland
+ Google Maps