Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Special Orquesta Típica Tango Pasión & dj Diana

30 november 2019 @ 20:00 - 01:00

Saturday Special, concert, milonga & tangoschoenen van Malena, entree € 12,-

Dit orkest met dirigent Gerard van Duinen arrangeert traditionele tango’s, milonga (candombes) en tangowalsen voor dit orkest. Ook speelt Orquesta Típica Tango Pasión arrangementen van Julian Peralta en composities van Piazzolla. Met dit schitterende repertoire biedt het orkest een mooie avond voor zowel dansers als luisteraars. Luister hier >>
Orquesta Típica Tango Pasión bestaat uit meer dan twintig bevlogen muzikanten, ze spelen deze avond 2 keer ’n half uur, rond 21:00 en 22:00.

Ben je toevallig op zoek naar nieuwe tangoschoenen… dat treft want Ann van malenatango.be komt deze avond.

Diana Michel is een dj uit Nijmegen, de stad waar ze in 2006 de tangodans en muziek ontdekte. Ze is vanaf 2010 als DJ actief. Op de oefensalons op vrijdagavond en tijdens de Kettingsalons in El Corte (Nijmegen) is ze regelmatig aanwezig als huis-DJ, en ook tijdens de Internationale Week. Ze is mede-organisator en DJ bij Tango@Brebl, en is daarnaast op andere milonga’s in binnen- en buitenland te vinden.

Als DJ houdt ze rekening met de wensen van de organisator en de gasten. Ze draait vooral traditioneel, met af en toe een muzikaal uitstapje. Ze streeft naar flow op de vloer en dansplezier voor de aanwezigen. Ze wil, door gebruik te maken van humor en afwisseling in energie en stijl, het publiek verrassen en haar liefde voor mooie, grappige of bijzondere muziek over brengen. Traditioneel/Neo, 70/30.

TangodjDiana op Facebook >>

Gegevens

Datum:
30 november 2019
Tijd:
20:00 - 01:00
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

SCALA
Kardinaal de Jongweg 75
5645EN Eindhoven, Nederland
+ Google Maps