Feestelijk Oudjaarsbal met HapjesBar en bubbels

Samen zwaaien we het oude jaar uit en dansen we het nieuwe jaar in. De milonga start op deze laatste avond van het jaar om 20:00 uur en we feesten door tot de klok van 3 in het nieuwe jaar. Onze populaire DJ’s Bart en Isaac verzorgen de muziek.

Tijdens het dansen kunnen we genieten van een uitgebreide HapjesBar en uiteraard zullen de nieuwjaarsbubbels niet ontbreken. Tipo Tango nodigt jullie uit om ook hapjes mee te brengen zodat wij een mooie en uitgebreid buffet krijgen.

De meegebrachte hapjes zijn “hap”klaar en hebben de grootte van een prikkertje, cocktailbroodje of gehaktballetje. Zowel zoet als hartig zijn welkom en denk bij de hoeveelheid aan ongeveer 15 stuks.

Jacqueline en Rita zijn verantwoordelijk voor de presentatie en de inhoud van de HapjesBar en overleggen graag met jullie over de hapjes die je mee brengt. Je kunt via dit formulier of via e-mailadres hapjesbar@tipotango.nl contact met hen opnemen om je idee met hen te bespreken zodat het een gevarieerde HapjesBar wordt. Heb je zin om iets te maken maar ontbreken de ideeën neem dan ook even contact met hen op.

We zijn allemaal erg benieuwd naar de creatieve en lekkere hapjes die meegebracht worden.

Voor deze avond is inschrijving verplicht! (Individuele) inschrijving kan met dit formulier.