PR tangoteam

Vrij & blij

PR tangoteam danst in Maastricht Centre Céramique met het Accordeon Orkest Swentibold, gefilmd door Paul UmmelsVrijblijvend meedoen met het nieuwe PR tangoteam van Tipo Tango. Leuk! Wil je ook uitgenodigd worden voor leuke evenementen en samen met ons de Argentijnse Tango promoten, geef dan je naam aan ons door. Om de Argentijnse Tango meer bekendheid te geven heeft Tipo Tango, jaren geleden al, een PR tangoteam in het leven geroepen. Op de eerste vrijdag van de maand was er altijd overleg in Scala en aansluitend gingen de deelnemers een choreografie oefenen. Met dat laatste zijn we gestopt.

In de praktijk blijken er veel evenementen te zijn, waarbij de organisatie en bezoekers het leuk vinden om tango dansers bezig te zien: bij optredens van tango orkesten (in Muziekgebouw, Parktheater, Rozenknopje of elders), bij evenementen zoals de Feel Good Market op Strijp S, en tijdens de Nationale Tangodag als we het winkelend publiek verrassen met onze dans.

Foto’s >> van het PR tangoteam en diverse presentaties:
Fijne Feestdagen Festival, Fiesta 20 oktober, Parktheater, tango overval op het station, Parkdans
De Jaguar met, o.a. Oblivion gespeeld door Gerard van Duinen >>

Lijkt het jou ook leuk om de Argentijnse Tango te promoten en af en toe mee te dansen op interessante evenementen, geef je naam dan ons door, en wij zullen je informeren en bij gelegenheid vragen of je beschikbaar bent om mee te doen. Het is niet vereist om een gevorderd tango danser te zijn of een danspartner te hebben. Enthousiasme voor de tango is de belangrijkste vereiste. Mocht je beginner zijn of op een andere manier de promotie activiteiten willen ondersteunen, dan ben je ook van harte welkom om bv foto’s of filmpjes te maken of flyers uit te delen.

Degenen die geïnteresseerd zijn en al enige ervaring hebben, kunnen uitgenodigd worden als taxidanser bij tangoworkshops (voor beginners). Ook mag je deelnemen aan ons vaste overleg van 19.00 tot 20.00 uur op de eerste vrijdag van de maand, al is dat geen verplichting.

Interesse? Geef je naam door aan een van de volgende leden van het Tipo Tango PR tangoteam: Karin Bergsma (voorzitter), Wim den Dekker, Jacques Worms, Ingrid Moonen, Bart Wijgergangs, Jolanda Wittebol en Carla van Lieshout.
Karin mailen >> kan ook.