Ventarrón Festivalito met Magdalena en Ezequiel

Doe met ons mee voor een opwindend Argentijnse Tango evenement met de gerenommeerde docenten Magdalena Myszka en Ezequiel Mendoza! Dit evenement belooft een weekend vol passie, vaardigheden en onvergetelijke momenten te worden.

Op zaterdagavond, maak je klaar om de hele nacht door te dansen tijdens onze Milonga, met een betoverend optreden van Magdalena en Ezequiel, begeleid door de bezielende muziek van DJ Siva. Het is een avond die je niet wilt missen!

Naast de Milonga geven Magdalena en Ezequiel vijf dynamische workshops op zaterdag- en zondagmiddag. Deze workshops zijn bedoeld voor dansers van alle niveaus, van beginners tot ervaren tangueros, en behandelen een scala aan onderwerpen om je tangovaardigheden naar nieuwe hoogten te tillen.

Tot slot bieden we ook een optioneel diner in FAB28, onze catering faciliteit beneden, voor slechts 8,50 euro. Het diner zal vegetarisch zijn en zal plaatsvinden na de laatste workshop en voor de zaterdagavond Milonga. Mis deze kans niet om te genieten van heerlijk eten en te socialiseren met andere tangoliefhebbers.

Of je nu een doorgewinterde tangodanser bent of net begint, dit evenement met Magdalena Myszka en Ezequiel Mendoza is een unieke kans om je vaardigheden te verfijnen, nieuwe technieken te leren en je onder te dompelen in de schoonheid van de Argentijnse Tango. Mis deze ongelooflijke ervaring niet!

Schrijf je in voor de workshops en verzeker je van je plek! Voor meer informatie en updates, volg je ons Facebook evenement, Facebook Groep of kijk op de TipoTango website. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op ons evenement en een onvergetelijk weekend van muziek, dans en verbinding te delen!

Details van de workshop:
Voor de workshops is inschrijving met een partner verplicht. Als je van plan bent de workshops met een andere partner bij te wonen, stuur dan voor elke partner een apart formulier in om je workshopvoorkeuren aan te geven.

 – Tango techniek voor koppels:
Verbeter je houding, balans en intentie in je tango met deze uitgebreide workshop die zich richt op techniek voor beide partners.

 – Ritmische Tango Figuren:
Voor fans van de D’Arienzo stijl, deze workshop leert je dynamische en ritmische figuren geschikt voor de muziek van de King of the Rhythm.

 – Milonga Basisstructuren en Variaties:
Van basisstappen tot virtuoze sequenties, deze workshop zal je helpen je milonga-vaardigheden op te bouwen terwijl je je richt op ruimtelijke structuren en intensiteitsmodulaties.

 – Circulaire Tango Bewegingen:
Leer de technieken die nodig zijn voor het dansen van circulaire structuren en de uitwisseling van energie tussen partners, waardoor vloeiende en boeiende bewegingen op de dansvloer ontstaan.

 – Vals Cadenas:
Ontketen je vliegende intentie tijdens het wals dansen met de studie van cadenas in deze workshop, die je leert hoe je herhaalde sequenties kunt gebruiken om spanning aan je dans toe te voegen.

Schrijf je hier in voor de workshops!
Schrijf je hier in voor het diner op zaterdag en/of zondag!

Schema

 – Zaterdag 1 juli
15:00-16:15 Tango techniek voor koppels
16:30-17:45 Ritmische tango figuren
18:00-19:15 Milonga basisstructuren en variaties

19:15-20:00 Vegetarisch diner bij FAB28 (beneden)

20:00-01:00 Zaterdagavond Milonga met DJ Siva + Show door Magdalena & Ezequiel 

 – Zondag 2 juli
15:00-16:15 Circulaire tango bewegingen
16:30-17:45 Vals Cadenas

Prijzen:
1 Workshop: € 18.00
2 Workshops: € 17.00 elk, € 34.00 totaal
3 Workshops: € 16.00 elk, € 48.00 totaal
4 Workshops: € 15,00 per stuk, € 60,00 totaal
5 Workshops: € 14,00 per stuk, € 70,00 totaal

Zaterdagavond Milonga met DJ Siva + show: € 12,50

Diner bij FAB28 € 10,00

De Ventarrón Events worden georganiseerd door Vincent & Stefania en gehost door Tipo Tango – Argentijnse Tango in Eindhoven.

Komende Festivalito Edities
2-3 september 2023
4-5 mei 2024
6-7 juli 2024

Komende 10 uur durende Milonga edities
4 november 2023
6 januari 2024
2 maart 2024

Meer over evenementen