Ventarrón Milonga – Jubileumviering 4 november 2023

🎉 Ventarrón Milonga – Jubileumviering! 🎉
Doe met ons mee terwijl we een belangrijke mijlpaal markeren: het 1-jarig jubileum van Ventarrón Tango Evenementen! Het is een ongelooflijke reis geweest, en we nodigen je graag uit voor een speciale dag vol dans, leren en camaraderie.

🎟️ Toegangsprijzen:
– Milonga + Tango Tips & Tricks: 15 euro (korting van 5 euro is alleen van toepassing op degenen die aanwezig zijn bij het begin van de workshop)
– Alleen Milonga: 20 euro
– Diner bij FAB28: 10 euro per persoon (reservering vereist)

LET OP: we hebben een maximale capaciteit van 150 gasten. Als we dat maximum bereiken, is toegang niet mogelijk tot 22:00 uur. Wees niet te laat!

🕺 Evenement hoogtepunten:
Nu het winterseizoen nadert, keren we terug naar het geliefde 1-daagse tango-marathonformaat. En deze keer vieren we niet alleen het seizoen, maar toosten we ook op een fantastisch jaar van Ventarrón. Een oprecht dankwoord aan alle getalenteerde artiesten, toegewijde vrijwilligers en enthousiaste dansers die hebben bijgedragen aan dit succes.

🎧 Onze DJ’s:
Om dit moment te herdenken, presenteren we met enthousiasme twee uitzonderlijke DJ’s die je door een dag vol tango-magie zullen leiden. Irene Mahno uit Warschau en Rashmi Singh uit Luxemburg zullen ervoor zorgen dat je geen tijd hebt om van de feestelijke jubileumbubbels te genieten.

🎓 Ronda & Navigatie Workshop:
Voorafgaand aan de milonga leiden Stefania en Vincent een boeiende workshop die is ontworpen om je tango-ervaring te verrijken. Van het beheersen van de kunst van navigatie en het ontcijferen van tango-etiquettes tot het delen van persoonlijke inzichten die je reis hebben gevormd, deze workshop verrijkt zowel je dans als je geest. We moedigen leren van elkaar aan.
Let op: de korting van 5 euro is alleen van toepassing op degenen die aanwezig zijn bij het begin van de workshop.

📅 Evenement Schema:
– 14:00 – 15:00: Ronda & Navigatie Workshop
– 15:00 – 20:00: DJ Irene Mahno
– 20:00 – 01:00: DJ Rashmi Singh

🍽️ Dineer bij ons:
Geniet van een heerlijke maaltijd bij FAB28 tijdens onze dinerslots. Beperkt tot 50 gasten per slot, zorg ervoor dat je je plek van tevoren reserveert. Meld je aan via het Google-formulier.

*Let op dat een dinerreservering je deelname aan de Milonga niet veiligstelt, dus zorg ervoor dat je op tijd bent!

🍴 Dinerslots:
– 18:00 – 19:00: Dinerslot 1
– 19:00 – 20:00: Dinerslot 2
– 20:00 – 21:00: Dinerslot 3

Doe met ons mee voor een dag vol vreugde, dans en viering van het 1-jarig jubileum van Ventarrón. Tot ziens op de dansvloer bij Scala Tipo Tango in Eindhoven! 🌟