Workshops door Tangoceano: Giro’s en Sacada’s

Op 15 en 22 december 2023 verzorgen Erdi & Sinem van dansschool Tangoceano weer twee prachtige workshops geschikt voor hen die langer dan Argentijnse Tango dansen. De workshop op 15 december heeft als onderwerp Giro’s, die van 22 december Sacada’s.

In de eerste workshop wordt vooral aandacht besteed aan de dynamica van leiden en volgen in circulaire bewegingen. De tweede workshop gaat vooral over combinaties met Sacada’s.

Het worden twee interessante workshops waarvoor wel wat danservaring nodig is. De inschrijving is in principe per paar maar schroom niet je in te schrijven als je geen partner hebt, zowel Tangoceano als Tipo Tango zullen hun uiterste best doen je te koppelen aan de meest geschikte danspartner, je moet wel vermelden in welke rol (leider of volger) je aan de workshop wilt deelnemen.
Mocht je je als paar niet ingeschreven hebben maar op het laatste moment toch besluiten mee te willen doen, loop gerust binnen, er is vast nog wel een plaatsje.

De workshops vangen op beide vrijdagen aan om 19:15 uur en duren een uur. Na de workshop kun je naar hartenlust dansen (en eventueel het geleerde oefenen) tijdens het Tango Café, dat om 20:30 uur start.

De prijzen zijn:
1 Workshop 15 euro
2 Workshops 25 euro samen.
In deze prijzen is de toegangsprijs van het Tango Café ad 6 euro NIET begrepen!

Geef je hier op.