Zomer milonga met internationaal buffet

Op 24 juni 2023 organiseren Inci, Jacqueline en Roseanne een eigentijdse Milonga met een heerlijk internationaal en zomers buffet om Midzomer te vieren.

Dit idee ontstond op de onvergetelijke avond van het Laatbloei optreden met diner en afsluitende salon in Pand P.

Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk bezoekers een lekker gerecht meebrengen. Inci en Roseanne, die zich bezig gaan houden met de inhoud van het buffet, dagen iedereen uit om het lekkerste, liefst internationale, gerecht mee te brengen dat men kent. Vooraf dient natuurlijk even overlegd te worden wat het gerecht zal worden om te voorkomen dat er teveel doublures zijn en ervoor te zorgen dat het buffet lekker gevarieerd is. Daarvoor kan men het formulier gebruiken dat tevens dient als inschrijfformulier, want voor deze ontzettend leuke avond is inschrijving nodig. Deze inschrijving is overigens individueel, een partner is niet nodig.

Voor iedereen staat er een glaasje Sangria klaar (naar keuze met of zonder alcohol). Verder is er op deze avond ook nog een verrassing.

De muziek wordt verzorgd door DJ Mateo Ataç, die voor de allermooiste tanda’s gaat zorgen, zodat iedereen de dansvloer opgaat en wij met zijn allen een onvergetelijke avond gaan hebben.

Laat je bij de keuze van een gerecht leiden door je fantasie of bedenk wat voor lekkers je op vakantie ooit gegeten hebt, recepten zijn vast op internet te vinden. Mocht je graag een bijdrage leveren maar kun je geen keuze maken, vermeld dat dan op het inschrijfformulier, de dames helpen je graag met je keuze. Ga bij de bereiding ervan uit dat het een hapje moet zijn voor ongeveer 5-6 personen, een volledige maaltijd is niet nodig!

Het moet een hapje zijn, geen volledige maaltijd

Entreeprijs voor deze Milonga met het heerlijke, zomerse buffet gaat 10 euro bedragen.

Inschrijven voor hapje en salon met dit formulier.