Locatie & Route



Je kunt volop gratis parkeren rondom SCALA bij de winkels aan de Petrus Canisiuslaan, bovendien zijn er parkeerplekken aan de Kardinaal de Jongweg en bij SCALA voor de deur.

SCALA bereik je door te navigeren op Kardinaal de Jongweg 75, 5645 EN Eindhoven. Kardinaal de Jongweg is een zijstraat van de Petrus Canisiuslaan, de straat rechts van het parkeerterrein voor de supermarkt AH.

Per auto, neem op de Ring (ook wel Rondweg genoemd) afslag richting Geldrop, volg de Geldropseweg tot het eerste stoplicht en neem de Petrus Canisiuslaan.
Fietsend vanuit centrum Eindhoven, neem de Vestdijk na ± 500m, ga je bij Restaurant Mei Ling linksaf, volg de Geldropseweg, na de Ring eerste stoplicht rechtsaf Petrus Canisiuslaan.
Met het openbaar vervoer: buslijn BRAVO 324, halte Jan van Eyckgracht, ± 4 min. lopen, en buslijn Bravo 320 halte Otto Veniusweg ± 10 min lopen.

De Ring >> is via de Tilburgseweg, Karel de Grotelaan, Aalsterweg en Leenderweg verbonden met de Randweg N2, via de Boschdijk met de A2 richting ‘s-Hertogenbosch, via de Kennedylaan met de A50 richting Nijmegen/Tilburg, via de Eisenhouwerlaan met de A270 richting Helmond. Andere grote routes die de Ring kruisen zijn de Montgomerylaan richting het Winkelcentrum Woensel en de Geldropseweg richting Geldrop.
Grotere kaart >>

Dit zijn onze huisregels >>