Promotie maken voor Argentijnse Tango

Op afroep meedoen aan nieuwe PR aktiviteiten van TipoTango?  Leuk!

PR tangoteam danst in Maastricht Centre Céramique met het Accordeon Orkest Swentibold, gefilmd door Paul Ummels

Om de Argentijnse Tango meer bekendheid te geven heeft Tipo Tango,  jaren geleden al, een PR team van tangodansers in het leven geroepen.

Er werd gedanst bij optredens van tango orkesten (in Muziekgebouw, Parktheater, Rozenknopje of elders), bij evenementen zoals de Feel Good Market op Strijp S, en tijdens de Nationale Tangodag in het centrum van Eindhoven, waar we het winkelend publiek verrasten met onze dansjes. Om de sfeer te proeven kun je hier wat foto’s bekijken:
Fijne Feestdagen FestivalFiesta 20 oktoberParktheatertango overval op het station, Parkdans De Jaguar met, o.a. Oblivion gespeeld door Gerard van Duinen >>

Lijkt het jou ook leuk om de Argentijnse Tango te promoten en af en toe mee te dansen bij evenementen, geef je naam dan aan ons door via dit formulier. We sturen je een berichtje als er een evenement aankomt waarbij we tangodansers nodig hebben!

Het is niet vereist om een gevorderd tango danser te zijn of een danspartner te hebben. Enthousiasme voor de tango is de belangrijkste voorwaarde.

Interesse? Vul het formulier in of geef je naam door aan een van de vrijwilligers van Tipo Tango of aan je tangodocent. Of stuur een e-mail.