Special van Intensieve workshops door Ina en Marian: UITGESTELD

We hebben vorig lesseizoen op donderdag kennis mogen maken met de synergetische samenwerking tussen Ina Greiner en Marian Breedveld. De cursisten waren enthousiast en vroegen om meer. Daar willen Ina en Marian gevolg aan geven. Op zaterdagmiddag 13 maart bundelen zij hun krachten weer en geven 2 intensieve workshops om onze dans te ontwikkelen en te verdiepen. Tussen de twee workshops is een korte pauze.

De start is om 13.00 uur met een workshop met als focus “Verbinding met de achterkant, houding & omhelzing toegepast in eenvoudige en complexe draaien”. Deze workshop duurt tot 15.00 uur.

Na een pauze van een halfuur zal de tweede workshop starten om 15.30 uur. In deze workshop gaat de aandacht naar “Langzame en snelle bewegingen, werken met tonus, hoe te leiden & volgen, muzikale interpretatie”. Ook deze workshop zal 2 uur duren.

Deelname aan de workshops is per paar.

De prijs voor 1 workshop bedraagt 30 euro per persoon, voor 2 workshops betaal je 55 euro per persoon.

Inschrijven  is in principe noodzakelijk. Dit kun je doen via email marianrotterdam@gmail.com of whatsapp Marian 06265044965. Maar mocht je op het laatste moment spijt hebben dat je je niet opgegeven hebt, kom dan toch even kijken of er nog een plaatsje is.