Vrienden livemuziek

Lieve, geachte, beste,
Tipo Tango timmert al vanaf 1999 aan de weg, ruim 18 jaar! Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwassen organisatie gerund door een enthousiaste groep tango-vrijwilligers met daaromheen een grote schare tango-dansers.

Sinds april 2017 dansen we in het nieuwe SCALA aan de Kardinaal de Jongweg 75, Eindhoven. Hier willen we ‘op niveau’ de tango blijven dansen en daarbij hoort ook regelmatig livemuziek!

Kwaliteit is waar we voor gaan, dat heeft iedereen op het 4D tangofestival met het top orkest Beltango kunnen ervaren, ze speelden opnieuw in Scala op kerstavond 2017.

Met het 4D tangofestival in mei dit jaar staat het quartet Petite Roulotte Tango met 2 concerten in SCALA en ook de rest van het jaar willen we goede livemuziek op ons programma zetten. TipoTango eigen houden we de entreeprijzen graag laag, zodat het voor iedere bezoeker aantrekkelijk is om te komen.

Vandaar dat we de mogelijkheid om donateur te worden introduceren

Een ieder die live gespeelde tangomuziek een warm hart toedraagt, nodigen we uit om mee te doen aan ‘Vrienden van livemuziek’. Met jullie steun willen we vaker concerten en optredens organiseren. Zo kunnen we een podium bieden aan sympathieke muziekensembles uit de regio en daarnaast een paar keer per jaar een groots orkest ontvangen.

Vrienden van livemuziek – geven maar zeker ook krijgen:

• vanaf € 50,- ben je al vrienden van livemuziek
• gratis toegang plus een drankje op één van de milonga’s met livemuziek
• naar keuze een 4D poster of een T-shirt van het tangofestival
• heel veel liefde van alle vrijwilligers

Aanmelden als vriend kan hier >> en maak het bedrag over op rekeningnummer NL16 TRIO 0338 9492 75.

Na je inschrijving ontvang je een bevestiging, natuurlijk kun je je ook aanmelden in SCALA.
In het voojaar van 2019 krijg je een herinnering om je vriendschap opnieuw te verlengen.

Met vriendelijke groet namens alle TipoTango vrijwilligers.