Yoga voor Tangodansers: hoe Yoga en Tango samenvloeien en je Tango gevoel verfijnen

Marieja van Bragt heeft weer een workshop voorbereid speciaal ontwikkeld voor Tangodansers. Dit yoga-uur kan een mooie overgang vormen van de (werk)dag die je had, naar de tango-avond, die je deze avond gaat krijgen.

In deze yoga workshop voor dansers komen we bij elementen die kunnen bijdragen aan een verdieping van je lichaamsbewustzijn.
Er komen thema’s aan de orde als:
– de opbouw van je houding (voet, knie, bekken, schouders, nek),
– torsies,
– adem,
– concentratie,
– contrast spanning en óntspanning.

Door diep contact met jezelf wordt het pad gelegd naar het contact met je danspartner. Marieja nodigt je uit om mee te gaan op dit pad en te ervaren wat yoga voor jou kan betekenen.

Praktisch:
Kom gerust in je tangokleding, (hopelijk niet erg strak, en geen schoenen) sokken kan wel, Marieja zal de houdingen zo mogelijk aanpassen aan deze situatie. We kunnen de stoelen en banken gebruiken of wie dat wil brengt een matje mee. Zelf vindt Marieja yoga op de mat het beste.

We eindigen elke les met een ontspanning die Marieja inspreekt, zittend of liggend , wat jouw voorkeur heeft. En dan heerlijk de salon in!

Kosten per workshop : Euro 10,00. Contant te betalen, graag gepast.

Datum: 3 mei 2024 van 19.00 – 20.00 uur.
Graag hier aanmelden of per mail onder vermelding van Tipo Tango Yoga met datum, maar ben je vergeten aan te melden, kom dan toch!

Over Marieja:
Nadat Marieja 13 jaar in het onderwijs gewerkt had, besloot ze de overstap te maken naar Yoga en Shiatsu. Ze volgde zowel yoga als Shiatsu opleidingen.
De basisopleiding yoga rondde ze af in 1988, maar doet ieder jaar meerdere bijscholingen om helemaal up-to-date te blijven en ons de beste lessen en workshops te kunnen geven.
Ze heeft inmiddels 35 jaar een eigen yogaschool met tot haar pensioen 22 groepen per week. Inmiddels met pensioen blijft ze met mate lesgeven, ongeveer 4 yogagroepen per week en de daardoor vrijgekomen vrijetijd besteedt ze onder andere aan Argentijnse tango dansen.
Meer over Marieja en haar yogaschool.