Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zaterdag Tango4Tipo djCor Rens

17 juli 2021 @ 21:00 - 00:00

Op bescheiden schaal tango dansen. Om voldoende ruimte te waarborgen in deze COVID-19 tijd is er plek voor maximaal 40 personen.

Belangrijk! Toegang tot Tango4Tipo krijg je na
registratie.
 Dansprotocol en RIVM >>

Entree is € 7,- en de bar is open.
Welkom bij onze Tango4Tipo, waar gewisseld kan worden. Uiteraard zijn koppels die nog niet willen wisselen ook van harte welkom!
Het inschrijfformulier voor zaterdag 17 juli
scala.tango4two@gmail.com

Hallo, mijn naam is Cor Rens. Ik kom uit Hengelo en ben mijn ‘danscarrière’ 16 jaar geleden begonnen bij El Tamango in Enschede. Met mijn jarenlange ervaring als allround ballroomdanser met de nodige wedstrijden, dacht ik eerst nog dat de Argentijnse tango makkelijk zou zijn, het is immers maar alleen een tango. Na de eerste paar lessen werd mij duidelijk dat dit niet het geval was. Ik vond het dusdanig lastig, dat ik na een jaar zelfs gestopt ben. Ik heb een avond salsa geprobeerd, dat was het niet en ben toch maar teruggekeerd naar de Argentijnse tango. Nu beleef ik, als milonguero danser, er heel veel plezier aan. Ik heb uiteindelijk bij El Tamango lessen gegeven, in het bestuur gezeten en als huis-dj mensen een fijne tango-avond bezorgd. De afgelopen jaren draai ik vooral in Enschede en Osnabrück. Voornamelijk traditioneel maar af en toe met een vleugje neo-tango.

Gegevens

Datum:
17 juli 2021
Tijd:
21:00 - 00:00
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

SCALA
Kardinaal de Jongweg 75
5645EN Eindhoven, Nederland
+ Google Maps