Feestelijk Oudjaarsbal met HapjesBar

Ook dit jaar nemen we feestelijk afscheid van het  oude jaar en dansen we het nieuwe jaar in op ons traditionele Oudjaarsbal met HapjesBar, die gevuld wordt met de heerlijke gerechten die onze gasten weer met zich mee brengen. Deze speciale avond staat garant voor 7 uur dansplezier met een sfeervolle overgang van het oude naar het nieuwe jaar: Gezamenlijk proosten we met een glaasje bubbels op veel geluk, goede gezondheid en natuurlijk een jaar vol dansplezier.

De coördinatie van deze HapjesBar is, zoals ook andere jaren, weer in de kundige handen van Jacqueline en Rita, die ervoor zullen zorgen dat er voldoende variëteit is en voor ieder wat wils.
Uiteraard is het meebrengen van een  hapje niet een verplichting!

Inschrijving moet helaas wel want we kunnen maximaal 150 personen herbergen. Maar de inschrijving is individueel, dus je hoeft niet met partner in te schrijven.

De avond begint om 20.00 uur en de DJ’s Bart en Isaac zullen tot 3:00 uur de prachtigste tanda’s draaien.

Schrijf je hier in als je niet wilt ontbreken op dit festijn.

Wil je ook een bijdrage leveren in de vorm van een hapje. Het hoeft maar een kleine hoeveelheid te zijn, genoeg voor 5-6 personen en het mag van alles wezen, zoet, zuur, hartig, gewoon iets dat je zelf lekker vindt. Je mag het zelf maken of kopen, gewoon wat jou leuk lijkt. Om echter toch te zorgen voor variatie is het fijn als er eerst even overleg is met Jacqueline en Rita. Dat kan door middel van dit formulier. Ze zullen altijd reageren om met jou te overleggen.

De entreeprijs voor deze grandioze avond is 15 euro.