Vrijdagavond workshop Techniek voor Volgers door Inga

Inga Pawlicka komt uit Polen en we hebben al eerder kennis met haar mogen maken als DJ op een van onze Ventarrón Milonga’s. Opnieuw is Inga op bezoek in Nederland en komt speciaal naar Scala bij Tipo Tango om een techniek workshop voor volgers te geven, met als onderwerp Versieringen & sociaal dansen. In deze workshop besteedt zij niet alleen aandacht aan versieringen zelf maar zal ook dieper ingaan op het “hoe, wanneer en waar” toepassen van die versieringen.

Samen met haar verkennen we verschillende manieren om versieringen in onze dans te verwerken en bespreken we de effectieve communicatie met onze partner om ervoor te zorgen dat hij of zij er niet verrast wordt. Door te oefenen worden onze versieringen mooi, vloeiend en naadloos geïntegreerd in de dans.

De workshop start om 19 uur en duurt tot 20.15 uur. Alle volgers zijn welkom, zowel de vrouwelijke als de mannelijke. Deelname is individueel.
Prijs per persoon is 10 euro.

Als je Inga niet op onze Ventarrón Milonga hebt zien dansen en nieuwsgierig bent, er staan een aantal demonstraties op youtube: